Всесвітній день якості

  • для учнів 11-Б класу проведено КВІЗ “Якісне харчування”. Молодь усвідомила важливість якісного харчування для здоров’я, вміння вибирати корисні продукти харчування, виробляли звичку читати етикетки.

  • У  8-Д класі проведено урок-диспут  “Харчові добавки, отруєння”.  Учні зробили висновки про вплив добавок на організм та причини отруєння.

 

  • для учнів 7- Б класу було проведено годину спілкування  “Формування тарілки якісного здорового харчування”.
    Метою даного заходу було:

  • сформувати в учнів уявлення про раціональне харчування;ознайомити з основними принципами здорового харчування;

  • визначити взаємозв’язок харчування та здоров’я людини;

  • розширити знання про якість продуктів харчування, їх різноманітність і користь;

  • навчити учнів розпізнавати якісні, корисні і шкідливі продукти і напої.

Залиште коментар