-
для учнів 11-Б класу проведено КВІЗ “Якісне харчування”. Молодь усвідомила важливість якісного харчування для здоров’я, вміння вибирати корисні продукти харчування, виробляли звичку читати етикетки.
-
У 8-Д класі проведено урок-диспут “Харчові добавки, отруєння”. Учні зробили висновки про вплив добавок на організм та причини отруєння.
-
для учнів 7- Б класу було проведено годину спілкування “Формування тарілки якісного здорового харчування”.
Метою даного заходу було:
-
сформувати в учнів уявлення про раціональне харчування;ознайомити з основними принципами здорового харчування;
-
визначити взаємозв’язок харчування та здоров’я людини;
-
розширити знання про якість продуктів харчування, їх різноманітність і користь;
-
навчити учнів розпізнавати якісні, корисні і шкідливі продукти і напої.