-
для учнів 11-Б класу проведено КВІЗ “Якісне харчування”. Молодь усвідомила важливість якісного харчування для здоров’я, вміння вибирати корисні продукти харчування, виробляли звичку читати етикетки.
-
У 8-Д класі проведено урок-диспут “Харчові добавки, отруєння”. Учні зробили висновки про вплив добавок на організм та причини отруєння.
-
для учнів 7- Б класу було проведено годину спілкування “Формування тарілки якісного здорового харчування”.
Метою даного заходу було:
-
сформувати в учнів уявлення про раціональне харчування;ознайомити з основними принципами здорового харчування;
-
визначити взаємозв’язок харчування та здоров’я людини;
-
розширити знання про якість продуктів харчування, їх різноманітність і користь;
-
навчити учнів розпізнавати якісні, корисні і шкідливі продукти і напої.
![](https://lvivschool99.com.ua/wp-content/uploads/2023/11/400276726_807742098028521_4158017238309872413_n-1024x768.jpg)
![](https://lvivschool99.com.ua/wp-content/uploads/2023/11/400355749_807742194695178_1808664663724000610_n-1024x768.jpg)
![](https://lvivschool99.com.ua/wp-content/uploads/2023/11/401077591_810422851093779_1472297632479888740_n-1024x768.jpg)
![](https://lvivschool99.com.ua/wp-content/uploads/2023/11/401471256_810422924427105_2015899306028155642_n-1024x768.jpg)