На Львівщині стартував конкурс на створення шкільного меню
Директори та їх заступники, медичні працівники закладу освіти та відповідальні за харчування підприємці, а також усі інші зацікавлені особи можуть взяти участь в обласному конкурсі «Найкраще шкільне меню».
«Питання здоров’я школярів є одним із найбільш актуальних, на яке дуже впливає організація повноцінного, якісного, здорового харчування.
Нагадаємо, відповідно до нових вимог, зменшать споживання солі та цукру, жирів рослинного та тваринного походження, а також соків. В оновленому меню не буде ковбасних виробів, сосисок, а також консервів та кондитерських виробів. Зменшать норми споживання хліба та картоплі. Натомість збільшать споживання молока й кисломолочних продуктів, м’яса, риби, круп та бобових.
Обласний конкурс Найкраще шкільне меню
Заявка на участь у конкурсі